Veelgestelde vragen

Mijn hond kan niet loslopen, is dat een probleem?

Nee hoor, dat is geen enkel problem. Ik neem zogenaamde fotolijntjes mee die we kunnen omdoen bij je hond. Deze dunne lijntjes kan ik gemakkelijk verwijderen met Photoshop.

Hoeveel honden mag ik meenemen naar de fotoshoot?

Een fotoshoot is berekend op 1 hond. Horen er meer honden bij hetzelfde gezin, dan mogen die natuurlijk ook op de foto, reken dan op 20 per hond.
Dit moet wel overlegd worden tijdens het maken van de afspraak.

Kan ik ook samen met mijn hond op de foto?

Jazeker dat kan ook, dan bespreken we dat voorafgaand aan de fotoshoot. We spreken dan over je wensen en krijg je van mij nog wat kledingtips.
De extra kosten zijn 20.

Hoe laat worden de fotoshoots meestal gepland?

We spreken samen een tijd af, waarbij ik rekening houd met het licht. Afhankelijk van zomer- en wintertijd is dat in de ochtend, of laat in de middag / begin van de avond.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Voornamelijk in de buurt van Stein in Zuid-Limburg, maar ik kan ook naar jou toekomen als je dat wilt.

Bij meer dan 25 km vanaf postcode 6171 reken ik  € 0,35 per gereden kilometer. Ik kom ook graag naar je toe als je verder weg woont. Als de totale reistijd dan langer is dan 1,5 uur zijn de extra reiskosten € 30 / uur.

Wat doen we bij slecht weer?

Een dag voor de fotoshoot hebben we telefonisch contact en overleggen we ook even over het weer. Meestal valt het mee en kan de fotoshoot gewoon doorgaan, maar bij slecht weer verplaatsen we de fotoshoot naar een tijd die ons beide goed uitkomt.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Wanneer we samen een datum hebben afgesproken, ontvang je van mij een factuur per mail voor de fotoshoot. Na ontvangst van de betaling van deze factuur is de afspraak bevestigd.

Wat betekent 'resolutie'?

Resolutie is een maat voor de kwaliteit en scherpte van het beeld.
Een foto in lage resolutie ziet er op een beeldscherm goed uit, maar wanneer je die zou af drukken, krijg je een korrelige foto.
Een foto in hoge resolutie kan in worden afgedrukt. Een hoge resolutie bestand is níet geschikt om online te gebruiken, het is een te groot bestand en het wordt dan automatisch kleiner gemaakt met als gevolg dat de kleuren niet goed zichtbaar zijn en er scherpte verloren gaat.