Fotoshoot

wat kan je verwachten?

Voor de fotoshoot

Labrador Charlie

Als je mij een berichtje hebt gestuurd, bel ik je op om je wensen door te spreken en plannen we een datum. We spreken dan ook gelijk af waar we de foto’s gaan maken, dat kan in de buurt zijn van Stein waar ik woon, maar ik kan ook naar je toe komen als je zelf een mooie plek in gedachten hebt.
Na dit gesprek stuur ik je de factuur voor de aanbetaling en na ontvangst van de betaling is onze afspraak definitief.
De dag voor de fotoshoot spreken we elkaar nog even voor de zekerheid zodat ik nog vragen kan beantwoorden en om te overleggen over de weersvoorspelling.
De aanbetaling bedraagt 125 en een week voor de fotoshoot ontvang je een factuur voor het restant bedrag.
Bij slecht weer stellen we de fotoshoot uit naar een datum die ons beide schikt.

 

Tijdens de fotoshoot

We gaan op pad! Soms is het baasje een beetje gespannen en dan soms de hond ook, dus we lopen eerst even rustig rond om aan elkaar te wennen. Daarna gaan we op het gemak een aantal foto’s maken. Er is geen haast, het plezier van de hond staat altijd voorop. Als hij het even zat is, pauzeren we tot hij er weer zin in heeft.
Een fotoshoot duurt meestal een uur, maar het kan ook langer zijn als er meer tijd nodig is voor de hond om te ontspannen, en als een pup het eerder zat is, kan het ook korter zijn.

Shiba Inu - van Helden Hondenfotografie

Na de fotoshoot

van Helden Hondenfotografie - Monique van Helden

Als we ieder weer naar huis gaan, ga ik gelijk voor je aan de slag. Ik maak een selectie van de gemaakte foto’s en let daarbij op scherpte, compositie en vooral de houding en uitstraling van de hond.
Eén van de gemaakte foto’s zal ik dan bewerken in de stijl die je in mijn portfolio terugziet. De riem of andere voorwerpen die niet in de foto’s thuishoren verwijder ik. Deze foto krijg je als preview (met watermerk) binnen 72 uur doorgestuurd.
Vervolgens ga ik de overige foto’s voor je bewerken, daar ben ik wel even mee bezig!
Tijdens de kijk-afspraak laat ik je alle foto’s zien en kan je een keuze maken. Zorg er dan wel voor dat iedereen die inspraak heeft, hierbij aanwezig is!
Ik laat je dan ook de materialen zien waarop de foto’s gedrukt kunnen worden, je zult versteld staan van de mooie opties waar je zelf waarschijnlijk nooit aan zou denken.
De foto’s van jouw keuze ga ik vervolgens laten printen op de door jouw gekozen wall-art in het gekozen formaat en deze ontvang je dan binnen enkele weken zorgvuldig verpakt bij je thuis. De stukken zijn direct geschikt om op te hangen!
De gekozen foto’s ontvang je verder op een USB stick en in social media formaat via email.