Fotoshoot

wat kan je verwachten?

Voor de fotoshoot

Fontoshoot Franse bulldog Hondenfotograaf Limburg

Als je mij een berichtje hebt gestuurd, bel ik je op om je wensen door te spreken en plannen we een datum. We spreken dan ook gelijk af waar we de foto’s gaan maken, dat kan in de buurt zijn van Schimmert waar ik woon, maar ik kan ook naar je toe komen als je zelf een mooie plek in gedachten hebt.
Na dit gesprek stuur ik je de factuur voor de fotoshoot en na ontvangst van de betaling is onze afspraak definitief.
De dag voor de fotoshoot spreken we elkaar nog even voor de zekerheid zodat ik nog vragen kan beantwoorden en om te overleggen over de weersvoorspelling.
Bij slecht weer stellen we de fotoshoot uit naar een datum die ons beide schikt.

 

Tijdens de fotoshoot

We gaan op pad! Soms is het baasje een beetje gespannen en dan soms de hond ook, dus we lopen eerst even rustig rond om aan elkaar te wennen. Daarna gaan we op het gemak een aantal foto’s maken. Er is geen haast, het plezier van de hond staat altijd voorop. Als hij het even zat is, pauzeren we tot hij er weer zin in heeft.
Een fotoshoot duurt meestal een uur, maar het kan ook langer zijn als er meer tijd nodig is voor de hond om te ontspannen, en als een pup het eerder zat is, kan het ook korter zijn.

Shiba Inu - van Helden Hondenfotografie

Na de fotoshoot

Fotoshoot Australian Shepherd Hondenfotograaf Limburg

Als we ieder weer naar huis gaan, ga ik gelijk voor je aan de slag. Ik maak een selectie van de gemaakte foto’s en let daarbij op scherpte, compositie en vooral de houding en uitstraling van de hond.
Eén van de gemaakte foto’s zal ik dan bewerken in de stijl die je in mijn portfolio terugziet. De riem of andere voorwerpen die niet in de foto’s thuishoren verwijder ik. Deze foto krijg je als preview (met watermerk) binnen 72 uur doorgestuurd.
Vervolgens ga ik de overige foto’s voor je bewerken en daar ben ik wel even mee bezig!
Binnen 3 weken krijg je een link naar een persoonlijke online gallery waar je de foto’s kunt bekijken.
Vervolgens bepaal je zelf of je de foto wilt laten afdrukken op extra luxe wall-art, heel veel verschillende afdrukmogelijkheden in een persoonlijke webwinkel of dat je kiest voor digitale bestanden waarmee je de foto’s zelf kunt afdrukken. Meer over de prijzen vind je op de pagina ‘wat kost een fotoshoot‘.

*Vind je het moeilijk om te bepalen welk type art work mooi zal staan, dan kan je langskomen om enkele voorbeelden te bekijken. Of we spreken vooraf af dat ik wat voorbeelden meeneem op de dag van de fotoshoot Alles kan in overleg, voor mij staat voorop dat je blij bent met wat je bestelt!

(Wall) Art

Fotoblok van 25 mm Acrylglas

Glanzend fotopapier achter 25mm dik acrylglas met uniek 3D-effect.

De achterkant is wit en ondoorzichtig, de foto is van alle andere kanten duidelijk zichtbaar.
Prachtig om neer te zetten in de kamer, er is geen standaard nodig.

Voor de foto afdruk wordt hoogwaardig merkpapier Kodak Pro Endura gebruikt. Het fotoblok wordt geleverd in cadeauverpakking.

75

Foto op Forex in houten ArtBox

Van voren vormt de ArtBox een eenvoudige lijst, maar vanaf de zijkant zie de lijst er zeer luxe uit. De diepte is 35 mm. De foto kan direct worden opgehangen maar door de diepte ook neergezet worden. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 215

Foto in galerielijst met Passe-Partout

De foto wordt afgedrukt op Ultra HD papier waarop door de professionele manier van printen de fijne details en donkere schaduwpartijen zeer goed worden weergegeven.

Het passe-partout is van zwaar crèmekleurig papier en 3 cm breed aan alle zijden. Dit geeft de foto een luxe uitstraling. Het glas is mat floatglas zodat er geen storende reflecties zichtbaar zijn.  De galerielijst van massief hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 225

Canvas in galerielijst met schaduwvoeg

Tussen de foto en de framelijst is een 7 mm schaduwvoeg, hierdoor lijkt het werk in de lijst van massief hout te zweven. De foto wordt geprint op luxe canvas met behulp van harsinkt die zorgt voor verzadigde, heldere kleuren. De lijst is voorzien van een stevig ophangsysteem. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 340