Nabewerking van de foto van Wolf

29 april 2022

Als ik honden ga fotograferen probeer ik eigenlijk altijd op het licht, de achtergrond en storende elementen te letten. Maar ja….. het is wel zo leuk als het fotograferen op zich ook leuk is voor de hond! Je kunt ‘m moeilijk optillen en op commando precies de goede kant op laten kijken. Dat is ook helemaal niet mijn bedoeling!
Lekker de hond de hond laten zijn en dan de foto’s maken.
Dan is nabewerken eigenlijk altijd wel wenselijk. En eerlijk is eerlijk, ik probeer de foto ook wel zo te maken en bewerken dat ik er zelf blij mee ben en dat ik vind dat de hond het beste tot zijn recht komt.
Dit is een voorbeeld van een nabewerke foto:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk om te lezen

Nabewerken van deze hondenfoto met tegenlicht

Nabewerken van deze hondenfoto met tegenlicht

Linda is een heel donkere, bijna zwarte, kruising tussen een Labrador en een Rottweiler. Ik wilde haar graag fotograferen met tegenlicht én met bloeiende pinksterbloemen op de voorgrond. Om de lucht niet 'uitgebeten wit' te laten zijn op de foto heb ik bewust...