Nabewerking van de foto van Wolf

Als ik honden ga fotograferen probeer ik eigenlijk altijd op het licht, de achtergrond en storende elementen te letten. Maar ja….. het is wel zo leuk als het fotograferen op zich ook leuk is voor de hond! Je kunt ‘m moeilijk optillen en op commando precies de goede kant op laten kijken. Dat is ook helemaal niet mijn bedoeling!
Lekker de hond de hond laten zijn en dan de foto’s maken.
Dan is nabewerken eigenlijk altijd wel wenselijk. En eerlijk is eerlijk, ik probeer de foto ook wel zo te maken en bewerken dat ik er zelf blij mee ben en dat ik vind dat de hond het beste tot zijn recht komt.
Dit is een voorbeeld van een nabewerke foto:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk om te lezen

Border Collie op de foto

Border Collie op de foto

Vandaag mocht ik de pubers en de pups van de hondenschool fotograferen, altijd super leuk om te doen! Zeker met dit weer zou je zeggen, toch?Nou, nee! Wel heel leuk, maar niet met dit weer šŸ˜‚Kijk maar eens naar deze voor/na foto. Nu snap je waarom ik het liefst op...

Cadeaubon voor een hondenfotoshoot

Cadeaubon voor een hondenfotoshoot

Er is iets nieuws te koop bij van Helden Hondenfotografie! Een cadeaubon!Hoe leuk is het om iemand een hondenfotoshoot cadeau te doen!?!? Je kunt zelf het bedrag dat je cadeau wilt geven bepalen (met een minim um van ā‚¬25). Stuur me een berichtje (via het...