Wall-Art

Een mooie foto van je hond verdient een speciaal plekje

De foto’s die we samen maken van je aller trouwste vriend zijn niet bedoeld om in een digitale ‘story’ te blijven staan om daarna vergeten te worden….
Ze verdienen een mooie plek, zodat je er vaak naar kunt kijken en waar je ze kunt laten zien aan anderen!
En op het moment, waar we allemaal niet aan willen denken, dat je afscheid moet nemen van je maatje, heb je een tastbare herinnering.
Daarom heb ik persoonlijk gezocht naar prachtige producten om je vriendje op te vereeuwigen. Stuk voor stuk geprint in professionele fotolaboratoria op verschillende plaatsen in Europa. Fotolaboratoria die de foto’s printen op basis van het kleurprofiel dat opgesloten zit in het bestand.
Ik blijf altijd op zoek naar mooie producten, dus af en toe zal deze pagina aangepast worden en het assortiment uitgebreid.
Hieronder zie je de prodcuten waar je op dit moment uit kunt kiezen:

(Wall) Art

Fotoblok van 25 mm Acrylglas

Glanzend fotopapier achter 25mm dik acrylglas met uniek 3D-effect.

De achterkant is wit en ondoorzichtig, de foto is van alle andere kanten duidelijk zichtbaar.
Prachtig om neer te zetten in de kamer, er is geen standaard nodig.

Voor de foto afdruk wordt hoogwaardig merkpapier Kodak Pro Endura gebruikt. Het fotoblok wordt geleverd in cadeauverpakking.

75

Foto op Forex in houten ArtBox

Van voren vormt de ArtBox een eenvoudige lijst, maar vanaf de zijkant zie de lijst er zeer luxe uit. De diepte is 35 mm. De foto kan direct worden opgehangen maar door de diepte ook neergezet worden. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 215

Foto in galerielijst met Passe-Partout

De foto wordt afgedrukt op Ultra HD papier waarop door de professionele manier van printen de fijne details en donkere schaduwpartijen zeer goed worden weergegeven.

Het passe-partout is van zwaar crèmekleurig papier en 3 cm breed aan alle zijden. Dit geeft de foto een luxe uitstraling. Het glas is mat floatglas zodat er geen storende reflecties zichtbaar zijn.  De galerielijst van massief hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 225

Canvas in galerielijst met schaduwvoeg

Tussen de foto en de framelijst is een 7 mm schaduwvoeg, hierdoor lijkt het werk in de lijst van massief hout te zweven. De foto wordt geprint op luxe canvas met behulp van harsinkt die zorgt voor verzadigde, heldere kleuren. De lijst is voorzien van een stevig ophangsysteem. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vanaf 340